DARÁZSÖLYV

Darázsölyv American Stout kézműves sör
Darázsölyv American Stout kézműves sör
Darázsölyv American Stout kézműves sör

A Darázsölyv American Stout egy intenzív, karakteres és ízletes sör, amely kiváló választás lehet a stout rajongóknak. Az American Stout egy olyan sör, amely jellemzően erőteljes pörkölt maláta ízzel rendelkezik, de sokkal nagyobb mennyiségű amerikai komlót használunk a főzésnél, mint a hagyományos stout sörökhöz.

 

Az illata intenzív és pörkölt malátás, és rögtön érezhetőek a kávés, csokoládés és pörkölt aromák. Az első kortyokban az intenzív pörkölt maláta ízei dominálnak, amelyekhez csatlakoznak a csokoládé és kávé ízei, amelyeket az amerikai komló egy édeskés, gyümölcsös ízzel egészít ki.

 

A Darázsölyv American Stout testes és selymes textúrával rendelkezik, amely szinte azonnal kitölti az ízlelőbimbókat. A sör intenzív íze és karaktere miatt kiválóan illik erős ízű és fűszeres ételek mellé, de önmagában is remek élvezeti értéket nyújt.

 

A sör színe fekete és opálos, habja krémes és tartós.

 

A Darázsölyv egy karakteres és intenzív sör, amely az ínyencek számára kínál élményt. Az amerikai komlóval való gazdagítás miatt a sör egészen különleges ízt kap, amely azonban nem válik el túlságosan a hagyományos stoutoktól.

 

Ha szereted az intenzív, karakteres stoutokat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni a Darázsölyv American Stout-ot!

 

AMERICAN STOUT
minőségi, szűretlen barna sör

0,33l | B 15° | ALC. 6,0 % (V/V)

Nincs raktáron
1 250 Ft