BÚBOSBANKA

Búbosbanka málnás Witbier kézműves sör
Búbosbanka málnás Witbier kézműves sör
Búbosbanka málnás Witbier kézműves sör

A Búbosbanka málnás Witbier egy rendkívül frissítő és ízletes sör, amely tökéletes választás lehet a meleg nyári napokra. Ez a sör a klasszikus witbier stílusra épül, amelyet azonban egyedivé tesz a hozzáadott friss málna íze.

 

Az illata friss és gyümölcsös, az első kortynál pedig azonnal érezhető a málna íze, amely az egész sör ízvilágára jellemző. A Búbosbanka íze egyszerre van tele malátás édességgel és a málna savasságával, amely kellemesen kiegyensúlyozottá teszi az ízélményt.

 

A málnás ízek mellett a sörben megtalálhatók a klasszikus witbier stílusra jellemző ízek is, mint a koriander, a narancshéj és a búzamaláta. Ez a kombináció egy igazán különleges és harmonikus ízvilágot teremt, amely egyedivé teszi a Búbosbanka sörünket.

 

A sör testessége közepes, habja krémes és tartós. Az alacsonyabb alkoholtartalomnak köszönhetően ez a sör könnyen kortyolható, így tökéletes választás lehet a kánikulában.

 

A Búbosbanka egy fantasztikus sör, amely egyedülálló ízvilággal rendelkezik, és tökéletes választás lehet a nyári napokon. A málnás ízek különleges élményt nyújtanak, a witbier stílus pedig további ízekkel és aromákkal gazdagítja a sör ízvilágát. Ha szereted az savanykás ízeket és a frissítő söröket, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni a Búbosbankát!

MÁLNÁS WITBIER
minőségi, szűretlen világos sör

0,33l | B 12° | ALC. 5,0 % (V/V)

Nincs raktáron
1 350 Ft