Sárgarigó Single Barrel Aged Sütőtökös Ale kézműves sör
SÁRGARIGÓ
2 150 Ft

SÁRGARIGÓ

Sárgarigó Single Barrel Aged Sütőtökös Ale kézműves sör
Sárgarigó Single Barrel Aged Sütőtökös Ale kézműves sör

ÚJDONSÁG! - SINGLE BARREL TÉTEL - 350 palack

Elérhető: 2023.szeptember 16-tól

A Sárgarigó egy sütőtökös ale sör, melyet három hónapig érleltünk egy gondosan kiválasztott gönci hordóban, amelyben korábban a Gemenc Distillery egyik whiskeyje pihent évekig. Ez az érlelési folyamat gazdagította a sör karakterét, és egyedülálló ízvilágot hozott létre.

...és hogy miért épp sütőtökös ale?

Már a főzde indulása óta feltett szándékunk volt, hogy a népszerű és jól ismert sörstílusok mellett készítsünk olyan főzeteket is, amelyek valamilyen igazán őrségi összetevővel készülnek. Úgy hisszük, a sütötök nem igazán szorul magyarázatra, hiszen évtizetedek óta az ősz egyik legnépszerűbb rendezvénye az Őrségi Tökfesztivál, amely évről-évre rengeteg látogatót vonz. Többek között ez az alkalom ihlette ezt a tételt. Feltett szándékunk, hogy a jövőben folyamatosan gyarapítsuk a helyi ízek inspirálta söreink számát, hogy minél izgalmasabb tételekkel lephessünk meg benneteket!

...és hogy mire számíthatsz?

Az első korty után azonnal érezni fogod a whiskey aromáját, melyet a szegfűszeg, szerecsendió, gyömbér és barna cukor finoman körbeölel.
A sütötök csak finoman bújik meg a háttérben, hiszen nem tartozik a karakteres ízek közé, viszont a sör selymessége és pompás aranyló színe a főzés során használt több, mint 15 kg nyers sütőröknek köszönhetó.

Ez a sör különleges választás lehet bármilyen alkalomra. Legyen szó barátokkal való találkozóról, ünneplésről, vagy egyszerűen csak egy kellemes estéről, a Sárgarigó single barrel pumpkin ale biztosan remek élményt fog nyújtani!

A készlet limitált, mindössze 350 palack készült belőle.

SÁRGARIGÓ - BARREL AGED PUMPKIN ALE
minőségi, ízesített szűretlen világos sör

0,33l | B 18.2° | ALC. 8,5 % (V/V)

Raktáron
2 150 Ft